2020-04-07 07:43:33• hírek • Bede Emőke

Rendőrök vásároltak be az otthoni karanténban levő férfinak

A katonai rendeletek érvénybe lépése óta a Szatmár megyei rendőrök folyamatosan jelen vannak az utakon, ugyanakkor fontos feladatuk az otthoni karantén alatt álló személyek ellenőrzése is.

Április 5-én azonban egy olyan lakhelyi elkülönítés alatt álló, szatmári férfit ellenőriztek, aki szeretett volna eleget tenni a szabályoknak, azaz nem hagyta el otthonát, viszont hozzátartozók híján sehogyan sem tudta megoldani az alapvető élelmiszerek beszerzését. A férfi ennek okán arra kérte a fiatal egyenruhásokat, vásároljanak be helyette. Kérése szerencsére nem süket fülekre talált, a rendőrök beszerezték neki mindazt, amire szüksége volt. Mint megtudtuk, nem ez volt a rendőrség első ilyen rendhagyó "akciója", már többen is fordultak hozzájuk hasonló segélykéréssel.


A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség továbbra is arra buzdít mindenkit, hogy maradjanak otthon, különösen azok, akiknek az illetékes hatóság otthoni karantént irányozott elő, hiszen csak így lehet gátat szabni az új típusú koronavírus futótűzszerű terjedésének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: